Kruche Ciasto Limonkowo-Miętowe
Kruche ciasto limonkowo-miętowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru pudru, Skórka z limonki, wyciąg z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, Kruche Ciastko Miętowe Cienkie, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać mąkę i miętę do mieszaniny masła; mieszać tylko do połączenia. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię, lekko zagnieść 5 razy.
Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto. Zagniatać krawędzie ciasta widelcem.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Posypać 2 łyżeczkami cukru pudru.