Krople Śmietany

Krople Śmietany
Krople śmietany mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kwaśna Śmietana Czekoladowe Krople, Java Cream Drops, oraz Apricot Cream Cheese Drops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, krem skracania i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku, śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; dodać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Drop by tablespoonfuls 2 in. rozłożyć na wysmarowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 425° przez 7-8 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
6
Na lukier rozpuścić masło w rondlu na złoty kolor; wymieszać z cukrem cukierniczym, wanilią i wystarczającą ilością wody, aby uzyskać konsystencję. Ciasteczka chłodzone mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn