Krokiety Z Tuńczyka Smażone Na Patelni

Krokiety Z Tuńczyka Smażone Na Patelni
Krokiety z tuńczyka smażone na patelni to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 303 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka cebuli, marchew, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krokiety Z Tuńczykiem, Krokiety Z Tuńczykiem, oraz Krokiety Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić mały garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj posiekaną marchewkę i korzeń selera i gotować na dużym ogniu, aż tylko miękkie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić i ostudzić pod bieżącą wodą; ponownie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Warzywa przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać 2/3 szklanki mąki i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
8
Przenieść pastę do dużej żaroodpornej miski i powoli ubijać w mleku, tworząc gładką zawiesinę. Powrót mieszaninę do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż bulgotanie i bardzo grube, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj tuńczyka do białego sosu wraz z marchew, korzeń selera, sól i pieprz. Zeskrobać mieszaninę krokietów do lekko naoliwionej średniej miski i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i twarde, co najmniej 4 godziny, lub najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SelerSeler
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozłóż pozostałe 1 1/3 szklanki mąki w płytkiej misce lub talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Umieść jajka i bułkę tartą w 2 płytkich misek lub talerzy ciasta. Używając 2 łyżek, uformuj lekko zaokrąglone łyżki mieszanki krokietów na Owalne paszteciki i upuść je, 3 lub 4 na raz, do mąki. Krokiety obrócić, aby delikatnie obłożyć mąką, następnie zanurzyć w jajkach i obłożyć bułką tartą. Powrót krokiety do jaj, a następnie bułkę tartą, aby dać im lekką drugą powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Gotowe krokiety przełożyć na blachę wyłożoną papierem woskowym i kontynuować formowanie i powlekanie pozostałych krokietów. Luźno przykryć papierem woskowym i przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
13
Ciepło 1 cal oleju roślinnego w dużej głębokiej patelni, aż migotanie. Pracując partiami, gotować krokiety na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty i chrupiące, obracając często, o 2 protokół; obniżyć ogień, jeśli brązowieją zbyt szybko. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść krokiety do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn