Krokiety Ryżowe
Krokiety ryżowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, jajka, mahatman extran wzbogacony ryż, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Krokiety z szynką i ryżem, Krokiety Ryżowe, oraz Krokiety ryżowo-Szynkowe z sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 2/3 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu; dodać ryż i sól. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękka.
Wymieszaj ryż, 1/2 szklanki bułki tartej i następne 5 składników.
Uformuj mieszankę ryżu na 18 (1/4 szklanki) kulek. Pogłębiać w pozostałej 1 szklance bułki tartej.
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika.
Rozgrzać olej do 350 na średnim ogniu. Smaż kulki ryżowe, w partiach, 2 do 2 1/2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.