Krokiety mleczne: Crocche di Latte
Krokiety mleczne: Crocche di Latte może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos beszamelowy, białka jaj, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Golden Milk Latte, Placki ziemniaczane: Crocche di Patate, oraz Matcha Latte z mlekiem nerkowca.
Instrukcje
Aby beszamel: spotkał masło w rondlu na małym ogniu. Wymieszaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, aż mąka "ugotuje się" przez około 2 minuty. Powoli wlać gorące mleko stale ubijając i włączyć ciepło do wysokiej. Kontynuuj ubijanie, aż sos będzie wyraźnie zagęszczony.
Zdjąć z ognia i soli, do smaku. Ten przepis sprawia, że około 5 szklanek beszamelu.
Dla krokietów: wymieszać cacopcavallo do beszamelu.
Niech sos ostygnie całkowicie. Przykryć i schłodzić SOS co najmniej 1 godzinę przed przygotowaniem krokietów.
Pokroić beszamel na 2-calowe kawałki. Pokrój kawałki jajek, a następnie całkowicie przykryj bułką tartą.
Umieścić krokiet na blasze do pieczenia, aby odpocząć podczas przygotowywania innych.
Napełnij głęboki garnek nie więcej niż w połowie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie temperaturę od 360 do 365 stopni F. olej powinien pozostać w tej temperaturze lub wokół tej temperatury przez cały proces gotowania. Pracując partiami po 6, smaż krokiety na złoty kolor. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby delikatnie upuścić krokiety do oleju, uważając, aby nie rozpryskać gorącego oleju. Używając tej samej łyżki lub pająka, Usuń gotowe krokiety, aby osuszyć je na papierowych ręcznikach. Doprawić solą i podawać od razu.