Krojona Wołowina z cytrynową rukolą i sałatką z grzybów
Pokrojona Wołowina z cytrynową rukolą i sałatką z grzybów to bezglutenowe przystawka. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz majonez, polędwicę wołową, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Wołowiną I Rukolą W Plasterkach Z Zieloną Oliwką I Salsą Z Rodzynkami, Cytrynowa Sałatka Z Rukolą, oraz Zapiekane przegrzebki z cytrynowym Farro i sałatką z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z czosnkiem i rozmarynem.
Dodać mięso i obrócić do płaszcza.
W małej misce ubić majonez, sok z cytryny, skórkę z cytryny i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Ustaw dużą patelnię grillową lub żeliwną patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, wyjąć mięso z marynaty i obficie doprawić solą i pieprzem; wyrzucić marynatę.
Dodać wołowinę do patelni grillowej i gotować, aż ładnie rumiane, 30 sekund na stronę.
Przekładamy na talerze i topujemy rukolą, grzybami i wiórkami parmezanu.
Skropić sos na sałatki i podawać.