Kristi ' s Gluten Free Fruit Cake Cakelets

Kristi ' s Gluten Free Fruit Cake Cakelets
Kristi bezglutenowe ciasto owocowe cakelets wymaga z grubsza 49 godzin i 24 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz mąkę sorgo, orzechy, meksykański proszek chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Ube bezglutenowe Kristi, Miękkie bułeczki Kristi (bezglutenowe!), oraz Ciasto Kawowe Bezglutenowe Fruit Swirl dla podobnych receptur.

Składniki

1warzywo (np. szpinak)10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali28papryka habaneroBita śmietana i prażone płatki migdałówBita śmietana i prażone płatki migdałów91 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsok jabłkowy (do przykrycia)sok jabłkowy (do przykrycia)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1warzywo (np. szpinak)cp. cebulacp. cebula0warzywo (np. szpinak)1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia0warzywo (np. szpinak)Meksykańskie chili w proszkuMeksykańskie chili w proszku1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2laski cynamonu, 5 cali i połamane na dwielaski cynamonu, 5 cali i połamane na dwie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone owocesuszone owoce3jumbos(częściowo & )(częściowo & )0warzywo (np. szpinak)świeży Gruboziarnisty czarny pieprzświeży Gruboziarnisty czarny pieprz1warzywo (np. szpinak)wyciąg z cytrynywyciąg z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona skórka z cytrynysuszona skórka z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)227papryka habaneronakrętki, bitynakrętki, bity591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona skórka pomarańczowasuszona skórka pomarańczowa43papryka habaneroskrobia ziemniaczanaskrobia ziemniaczana177papryka habanerocukier surowycukier surowy1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody43papryka habaneromąka sorgomąka sorgo2warzywo (np. szpinak)Cukier puder i bita śmietana (opcjonalnie)Cukier puder i bita śmietana (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoguma ksantanowaguma ksantanowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 hrs, 24 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn