Krewetkowe Roladki Jajeczne

Krewetkowe Roladki Jajeczne
Shrimpylicious Egg Rolls wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Z tego przepisu składają się 3 porcje zawierające 597 kalorii, 28 g białka i 3 g tłuszczu każda. Za 2,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup opakowania po bułkach jajecznych, gotowe do spożycia krewetki, szalotki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 80%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Shrimpylicious Egg Rolls, Kalkutan Egg Rolls – Jak zrobić Kalkuta Style Egg Rolls lub Wraps oraz Becon Egg and Cheese Rolls Egg Rolls.

Instrukcje

1
Ciasto szyfonowe: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania i wyłóż papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Opcjonalnego ZanurzeniaDo Opcjonalnego Zanurzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowe Do Spożycia KrewetkiGotowe Do Spożycia Krewetki
4 Uncje Gotowanych I Posiekanych Gotowych Do Spożycia Krewetek4 Uncje Gotowanych I Posiekanych Gotowych Do Spożycia Krewetek
Ugotowane I Posiekane Gotowe Do Spożycia KrewetkiUgotowane I Posiekane Gotowe Do Spożycia Krewetki
2
Do dużej miski przesiać mąkę i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Sosu Sojowego O Obniżonej Zawartości Sodu Lub Lekkiego2 łyżki Sosu Sojowego O Obniżonej Zawartości Sodu Lub Lekkiego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj 1 szklankę cukru i sól i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W osobnej misce wymieszaj olej, żółtka, 1/3 szklanki wody, ekstrakt migdałowy i skórkę cytrynową. Zrób wgłębienie w środku mąki, dodaj mokrą mieszaninę, a następnie szybko wymieszaj, aż masa będzie bardzo gładka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Białka umieścić w dużej misce do miksowania. Używając miksera wyposażonego w końcówkę do ubijania, ubijaj na średnich obrotach, aż powstanie piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodaj krem z kamienia nazębnego i ubijaj na średnio-wysokiej prędkości, aż białka utrzymają miękką pianę. Powoli dodawaj pozostałe 3 łyżki cukru i ubijaj na średniej prędkości, aż białka będą sztywne i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Za pomocą gumowej szpatułki nałóż około 1/3 białek na ciasto i delikatnie wymieszaj, aby rozjaśnić ciasto. Delikatnie dodaj pozostałe białka, tylko do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Ciasto wlać do przygotowanej formy, wygładzić wierzch za pomocą szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Piec, aż będzie gotowy w dotyku, od 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
Na syrop kawowy: W rondlu dodaj zaparzoną kawę i cukier i postaw na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Syrop SmakowySyrop Smakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
Do dużej miski włóż serek śmietankowy, gęstą śmietankę, cukier puder i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Mieszaj, aż dobrze się połączy.
3
Bita śmietana: W misce miksującej ubić śmietanę z cukrem na jasną i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Wytnij pojedyncze ciasta za pomocą dużych 3-calowych foremek do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
2
Każdą warstwę ciasta posmaruj syropem kawowym. Ułóż od 2 do 3 ciastek jeden na drugim i włóż nadzienie tiramisu pomiędzy każdą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SmakowySyrop Smakowy
3
Udekoruj posypką niesłodzonego kakao w proszku i posypką cukru pudru, wiórkami czekolady lub kawałkami czekolady i słodzoną bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Nowy SernikNowy Sernik
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje ulubione dania z krewetek. Te rześkie białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to grillowanymi, smażonymi, czy w sosie czosnkowym. Merry Edwards Sauvignon Blanc (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Merry Edwards Sauvignon Blanc (pół butelki)
Merry Edwards Sauvignon Blanc (pół butelki)
#17 Wine Spectator Top 100 2016 To żywe wino wita nas delikatnym zapachem jaśminu, wiciokrzewu i kwiatów wiśni, wraz z krwistą pomarańczą i skórką limonki. Intrygujących wymiarów dodają dojrzała biała brzoskwinia, nektarynka, jabłko Pink Lady i azjatycka gruszka. Prażona brioszka, herbata z orzechów laskowych i hibiskusa dodatkowo podkreślają jej elegancki charakter. Podniebienie jest wzmocnionym odzwierciedleniem aromatu, przepełnionego większą ilością cytrusów i owoców pestkowych i ukazującym odrobinę mineralności mokrej kamienia, która rozwinie się z czasem. Długie, warstwowe wykończenie następuje z nutą słodkiego różowego grejpfruta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia45
Magazyn