Krewetki Zawinięte W Boczek

Krewetki Zawinięte W Boczek
Krewetki zawinięte w bekon mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 519 kalorii, 26g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki zawinięte w boczek, Krewetki Zawinięte W Boczek, oraz Krewetki Zawinięte W Boczek.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Zawiń krewetki w boczek i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BoczekBoczek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
Lekko Oil rusztu, i zorganizować krewetki na grillu. Gotować przez 3 do 4 minut, obracając raz. Krewetki zostaną wykonane, gdy boczek jest w pełni gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W24 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn