Krewetki recipe z Salsa, awokado, i chipsy jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, kolendra, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Granat-Salsa z awokado z przyprawami, Fetan Avocado Salsa & Pita Chips, oraz Chipsy z wędzonym łososiem i salsą z awokado.
Instrukcje
1
Wymieszaj razem pomidory, cebulę, kolendrę, chile, ketchup, 1 łyżkę soku z limonki i 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać krewetki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Limonki
Kolendra
Pomidor
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Krewetki
Papryka Chili
Cebula
Sól
2
Rozgnieść awokado z pozostałym 1 do 2 łyżek soku z limonki i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Awokado
Sól
3
Podzielić mieszanki krewetek wśród słoików i warstwy awokado, kapusta, i rozdrobnione chipsy na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Kapusta
Krewetki
Frytki
1
Zmontowane słoiki, bez pokruszonych wiórków, można schłodzić do 6 godzin.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.