Krewetki z rukolą Pesto Risotto
Krewetki z rukolą Pesto Risotto może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 3,03 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, krewetki, Skórka z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z pesto z rukolą i bazylią z pieczarkami smażonymi, Risotto Z Krewetkami Cytrynowymi I Rukolą, oraz Risotto z krewetkami i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby pesto połączyć wszystkie składniki w robocie kuchennym i mieszać, aż do utworzenia pasty i odstawić.
Za pomocą rondla, połączyć ryż i masło i dobrze wymieszać na średnim ogniu. Gotuj mieszając, aż rozwinie się palony aromat.
Dodać płyn w kilku dodatkach, często mieszając ryż. Gotuj risotto, aż ryż będzie al dente, a większość płynu zostanie wchłonięta, powinno to potrwać około 20 minut. Konsystencja powinna być kremowa.
Dodać pesto do risotto i dobrze wymieszać. Gotuj jeszcze minutę.
Podsmaż krewetki w oliwie z oliwek, aż różowy i ogony są zwinięte, o 3 do 5 protokół. Aby służyć, talerz risotto w środku płyty i góry z krewetek.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.