Krewetki z pikantnym sosem pomidorowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki z pikantnym sosem pomidorowym spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 322 kalorie, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pomidory śliwkowe, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Krewetki z pikantnym sosem pomidorowym, Pikantne krewetki z sosem pomidorowym, oraz Makaron z pikantnymi krewetkami i sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować czosnek w oliwie z oliwek, aż tylko złoty, około 2 protokół. Uważaj, aby nie spalić czosnku.
Dodać pomidory i posypać solą i pieprzem cayenne. Doprowadzić do delikatnego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
Krewetki przyprawiamy solą i dodajemy do pomidorów. Gotować 3 do 5 protokół, lub aż Nie różowy. W razie potrzeby wymieszać 1 łyżkę masła, aby uzyskać dodatkowe bogactwo.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.