Krewetki z majonezem cytrynowo-bazyliowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki z cytryna-bazylia majonez spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 35g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cytrynowy, sok z cytryny, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne krewetki cytrynowe z majonezem bazyliowym, Blat z majonezem cytrynowo-bazyliowym, oraz Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać zamknięty grill kontaktowy średniej wielkości przez 5 do 10 minut. W dużej misce, wymieszać masło, sok z cytryny, czosnek w proszku i 1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego.
Dodaj krewetki; wrzucić do herbu.
Umieść krewetki na grillu. Zamknij grill. Grill 4 do 6 minut lub aż krewetki są różowe i firmy.
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez, paprykę, Bazyl, skórkę cytrynową i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu cytrynowego.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.