Krewetki Z Grilla Zawinięte W Bekon

Krewetki Z Grilla Zawinięte W Bekon
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe danie główne 30? Krewetki z grilla zawinięte w bekon mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 18g tłuszczu i w sumie 220 kalorii. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 486 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, przyprawy do grilla, krewetek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Krewetki Zawinięte W Bekon, Krewetki Zawinięte W Bekon, oraz Krewetki Zawinięte W Bekon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Zawiń krewetki 1/2 plasterka boczku, zabezpieczając wykałaczką. Upewnij się i użyj dużych krewetek-czas gotowania krewetek i boczku jest podobny. Jeśli używasz średniej wielkości krewetek, możesz trochę wstępnie ugotować boczek-gotowane krewetki są twarde i gumowate-i prawdziwy wstyd.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Wyłóż patelnię z galaretką folią o bardzo dużej wytrzymałości i umieść stojak do pieczenia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Krewetki ułożyć na ruszcie i mocno posypać przyprawą do grilla, odwrócić i posypać drugą stroną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Odstaw krewetki na 15 minut. Boczek zmieni kolor z kremowobiałego na lekko nieprzezroczysty, a przyprawy wsiąkną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Gotuj boczek przez 10 do 15 minut. Stojak zapobiega siedzeniu krewetek w odsączającym tłuszczu z boczku. Przy odrobinie szczęścia nie rozerwiesz folii - możesz ją wyrzucić i wystarczy wyszorować stojak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Krewetki w menu? Spróbuj połączyć się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc
Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc
Odważny, ale elegancki, ten chłodny klimat Sauvignon Blanc jest prawdziwą reprezentacją różnorodnego terroir najbardziej wysuniętego na południe krańca Afryki. Unikalne smaki białych owoców pestkowych i piękna mineralność to klasyczny produkt chłodnej morskiej bryzy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn