Krewetki Z Grilla
Krewetki z grilla to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, masło, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Z Grilla, Krewetki Z Grilla, oraz Krewetki Z Grilla.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 9 składników.
Miejsce krewetki na patelni brojlerów; wlać mieszankę cytryny na krewetki.
Piec w 400 przez 35 minut lub tylko do krewetek skręcić różowy, mieszając co 10 minut. Odrzuć liście laurowe.
Podawać z cytrynowymi klinami, francuskim chlebem i, w razie potrzeby, wędzoną kaszą Gouda.
Uwaga: aby zrobić do przodu, wymieszać razem pierwsze 9 składników. Przykryć i schłodzić do 5 dni. Postępuj zgodnie z przepisem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.