Krewetki Newburg na tostach
Shrimp Newburg on toast Points może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 435 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką chleb, szczypiorek, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetka Newburg, Bratwurst i Knockwurst z grzankami żytnimi, oraz Creamy Wild Mushroom Toast Points.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj krewetki; smażyć 3 minuty.
Usuń krewetki z patelni; odstawić, i ogrzać.
Dodaj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek do patelni.
Dodać grzyby; smażyć 5 minut.
Połącz mleko, mąkę, sherry i żółtko jajka, mieszając trzepaczką do wymieszania i dodaj do grzybów. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, stale mieszając (około 3 minut). Powrót krewetki na patelni, i mieszać w soli i papryki.
Pokrój każdy plasterek tosta na pół po przekątnej. Ułóż 4 Trójkąty tostów na każdym z 2 talerzy; top Trójkąty z 1 1/4 szklanki mieszanki krewetek, i posypać szczypiorkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.