Krewetki Mango
Krewetki Mango to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, orzechy nerkowca, kolendry i sos jogurtowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Camarones Con Mango (krewetki z Mango), Ceviche de Camarones y Mango (krewetki i mango Ceviche), oraz Krewetki Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, połączyć orzechy nerkowca, imbir, czosnek, jalapeo, nasiona gorczycy, garam masala i kurkuma i puls, aż imbir i czosnek są drobno posiekane.
Dodaj nektar z mango i sok z cytryny i puree, aż będzie gładka, skrobanie w dół boku miski.
Dodaj jogurt i 1 łyżkę soli i pulsuj, aby zmiksować.
Wlać mieszaninę do dużej miski.
Dodaj krewetki i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny, mieszając raz lub dwa razy.
Rozpal grilla. Wątek krewetki na parach szaszłyków, mając pewność, aby pozostawić na niektórych marynaty.
Posmarować roztopionym masłem i posypać solą. Olej ruszt i grill krewetki na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone i gotowane przez, O 8 protokół.
Podawać krewetki z kolendry i sosem jogurtowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.