Krewetki Louis Łodzie
Krewetki Louis łodzie wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 26g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz podwodne rolki, krewetki, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Shrimp Louis Sliders, Kanapki Z Krewetkami "Louis" , oraz Sałatka Z Krewetkami Louis Platter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wydrążone centra rolek, pozostawiając muszle o grubości 1/2 cala. Zarezerwuj wnętrza rolek do innego użytku.
Obrać i krewetki devein. Doprowadzić wodę do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 minut lub aż krewetki kolei różowy.
Dobrze spuścić; spłukać zimną wodą. Przykryć i schłodzić co najmniej 15 minut.
Połączyć majonez i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając. Wymieszaj krewetki. Każdą rolkę wyłożyć na pół z 2 listkami sałaty. Łyżka mieszanki krewetek równomiernie na sałacie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.