Krewetki królewskie i przegrzebki w maśle imbirowym
Krewetki królewskie i przegrzebki w maśle imbirowym wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 527 kalorii, 12g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz krewetki tygrysie, czosnek, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Krab królewski z masłem cytrynowo-imbirowym i pieczonymi ziemniakami, Easy Chorizo and King Krewetka Paella, oraz Schłodzona zupa z awokado i ogórka z salsą krewetkową i Przegrzebkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś wino, wywar warzywny, imbir i czosnek do wrzenia na patelni.
Wymieszać w marchew i Por, i zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić 5 minut.
Wymieszać w przegrzebki i krewetki. Wymieszać w kostkach masła. Kontynuuj gotowanie, aż masło się stopi, a przegrzebki i krewetki będą nieprzejrzyste.
Posypać szczypiorkiem, doprawić solą i pieprzem.