Krewetki Krewetki Fettuccine z masłem Andouille

Krewetki Krewetki Fettuccine z masłem Andouille
Krewetki Krewetki Fettuccine z masłem Andouille może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 32G tłuszczu i w sumie 652 kalorii. Za $3.65 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś brandy, sól, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Krewetki Krewetki z Fettuccine, Krewetki z patelni z Fettuccine, oraz Krewetki Z Brązowego Masła.

Instrukcje

1
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na dużej patelni gotuj i mieszaj kiełbasę na średnim ogniu, aż się zrumieni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdejmij z ognia; połowę kiełbasy przełóż na ręczniki papierowe, aby odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Umieść masło i odsączoną kiełbasę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wyjmij do miski; przykryj i wstaw do lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj pory do pozostałej kiełbasy na patelni; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż pory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj wino, brandy, sól, paprykę i cayenne, mieszając, aby poluzować zarumienione kawałki z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj krewetki; gotuj przez 5-6 minut lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Dodaj masło andouille, mieszając, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10
Odcedź fettuccine; umieść na dużym talerzu. Łyżka mieszanki krewetek na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Posyp natką pietruszki i w razie potrzeby podawaj z ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Michel Redde Sancerre Les Tuilieres. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Bardzo przystępny, klasyczny Sancerre: pikantny z nutą trawy i białymi owocami na nosie. Ostry na podniebieniu, zwyraźna, ale dobrze zrównoważona kwasowość.Połącz z rybami i daniami z białego mięsa.Mieszanka: 100% Sauvignon Blanc
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn