Krewetki Scampi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 572 kalorie, 32G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,91 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki tartej, sok z cytryny, krewetki jumbo, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki 2 sposoby: sos sojowy - Grillowane krewetki z sałatką szpinakową i krewetkami w Nowym Stylu, Krewetki Krewetki, oraz Krewetki Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz szalotki, 5 ząbków czosnku i 2 łyżki oliwy z oliwek w mini robocie kuchennym. Proces do gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wlać 6 łyżek oliwy z oliwek i pozostały czosnek do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Niech czosnek skwierczy na minutę, a następnie dodać połowę krewetek i cały tymianek. Sezon z 1/2 łyżeczka soli i gotować, aż krewetki są podsmażone, ale nie w pełni gotowane, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wyjmij na talerz i powtórz z pozostałymi krewetkami i innym 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Usuń krewetki i tymianek z patelni na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek i pasty czosnek szalotka do tej samej patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, aż pasta wyschnie i zacznie przyklejać się do dna patelni, 2 do 3 minut. Powrót tymianek na patelnię i wlać białe wino, sok z cytryny, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli, 4 łyżki masła i 1 szklanka wody. Doprowadzić sos do szybkiego wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Gdy sos się zmniejszy, trzepaczka w pozostałym maśle i powrót krewetki na patelnię. Gotować i wrzucić, aż krewetki są pokryte sosem i tylko gotowane przez, 2 do 3 protokół. Wymieszać natkę pietruszki. Jeśli sos nadal wydaje się zbyt cienki, wymieszać z bułką tartą i doprowadzić do wrzenia tylko zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.