Krewetki i serowe kasze z boczkiem

Krewetki i serowe kasze z boczkiem
Krewetki i serowe kasze z boczkiem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz pod ręką kaszę do szybkiego gotowania, odparowane mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe kasze z krewetkami, Serowe krewetki i kasza, oraz Serowa zapiekanka z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować bulion z kurczaka i odparowane mleko; wymieszać kaszę i sól i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować kaszę do grubości, często mieszając, o 5 protokół. Wymieszać w 1 szklance sera Cheddar aż do rozpuszczenia. Odstawić kaszę na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przełożyć boczek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Spuścić wszystko, ale 2 łyżki kapieli z boczku z patelni i gotować i mieszać krewetki, zielona papryka, i cebula w kapie z boczku aż krewetki są jasnoróżowe i nie są już półprzezroczyste wewnątrz i zielony pieprz jest przetargu, 5 do 8 protokół. Wymieszać boczek do mieszanki krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozłóż kaszę do naczynia do serwowania, top z mieszanki krewetek, i posypać 1 łyżka sera Cheddar do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn