Krewetki i paluszki w bulionie pomidorowym
Krewetki i paluszki w bulionie pomidorowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, Amerykańskie krewetki, Wino, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Małże i krewetki w pikantnym bulionie pomidorowym, Krewetki w bulionie pomidorowym, oraz One-patelnia krewetki i fasola Cannellini w bulionie pomidorowo-Chile.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku overmedium ciepła.
Dodaj cebulę; smażyć bardzo delikatne i zaczynajądo brązowego, często mieszając, o 18 minut.
Dodać czosnek i paprykę; wymieszać 2 minuty. Wymieszać pomidory z sokiem i gotować do bardzo grubego, często mieszając, około 30 minut. Wymieszaj z rozmarynem irumienioną czerwoną papryką.
Dodaj wino i gotuj, aż płyn wyparuje całkowicie, często mieszając, około 10 minut. Wymieszać sok z małży, następnie 3 szklanki wody. Czy z wyprzedzeniem: bulion można zrobić 1 dzień wcześniej.Schłodzić, potem przykryć i schłodzić.
Doprowadzić bulion do wrzenia.
Dodaćpotatoes; dusić do almosttender, o 5 protokół.
Dodaj krewetki; dusić, aż tylko gotowane przez, o 5 minut dłużej.Doprawić solą i pieprzem.