Krewetki i kasza

Krewetki i kasza
Krewetki recipe i kasza może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 52 minuty. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 132 kalorie, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosem pieprz cayenne, krewetki, i / lub papryka pomarańczowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Krewetki i kasza, Krewetki I Kasza, oraz Krewetki i kasza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób kaszę: na dużej patelni przynieś mleko, 3 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać mąkę kukurydzianą w stałym strumieniu, ubijając, aż nie będą widoczne grudki. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając i skrobanie patelni co 10 minut, do miękkości, 35 minut. Odkryć; gotować 5 minut dłużej, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podczas gdy kasza gotować, smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, obracając, aż chrupiące, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Niech ostygnie; crumble.
6
Dodaj paprykę, białe części szalotki, 1/8 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu na patelni z tłuszczu boczku. Podsmażyć, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna, 7 protokół. Wymieszać z krewetkami, sosem pieprzowym i 1/2 szklanki wody. Smażyć aż krewetki skręcić prawie nieprzejrzyste, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia.
8
Usunąć kaszę z ognia; wymieszać z serem. Podzielić między 4 miski; top z mieszanki krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dekoruj boczkiem i zielenią scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn