Krewetki Faszerowane Fetą

Krewetki Faszerowane Fetą
Feta Nadziewane krewetki to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 378 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pietruszkę, żółtko jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cukinia faszerowana krewetkami i fetą, Cukinia faszerowana krewetkami i fetą, oraz Krewetki Po Grecku Z Papryką Faszerowaną Fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko spryskaj płytkie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obierz krewetki, pozostawiając ogony nienaruszone. Ostrym nożem ostrożnie pokrój kręgosłup każdej krewetki od głowy do ogona, przecinając prawie całą drogę przez krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Usuń ciemną żyłę i opłucz krewetki. Palcami ostrożnie rozłóż krewetki i spłaszcz połówki na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
W małej misce, połączyć panko, feta, pietruszka, pieczony czerwony pieprz, sok z cytryny, czosnek, Skórka z cytryny, żółtko i 4 łyżki roztopionego masła; dobrze wymieszać. Łyżka około 1 łyżka mieszanki panko na każdym maślanej krewetki, mounding go w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść nadziewane krewetki w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Wlać wino i pozostałe 3 łyżki stopionego masła wokół krewetek w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec, aż krewetki są różowe i firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przelać krewetki na talerze i skropić sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn