Krewetki Enchiladas Suizas
Krewetki Enchiladas Suizas to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko liści szpinaku, cebula, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krewetki Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas, oraz Enchiladas Suizas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko olej 9x13 cala naczynia do pieczenia.
Miejsce papryka jalapeno, pomidory, zielona cebula, ćwiartka cebula, i kolendra w robocie kuchennym. Pulsuj, aż mieszanina zostanie grubo posiekana, około 8 impulsów.
Wlać mieszaninę do rondla na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia; gotować około 5 protokół. Wymieszać ze śmietaną i rosołem z kurczaka, doprawić solą i pieprzem. Powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Odstawić.
Miejsce krewetki i szpinak na patelni na średnim ogniu. Przykryć szczelnie i gotować, aż zwiędnie szpinak i krewetki są ogrzewane przez, o 3 protokół.
Wytrzyj patelnię do sucha i wlać 1 łyżeczkę oleju; rozgrzać olej na średnim ogniu.
Umieść tortillę na patelni o 10 sekund; włącz i podgrzewaj po drugiej stronie o 5 sekund, aby zmiękczyć dla łatwiejszej obsługi. Tortilla wypełnić łyżką mieszanki krewetek i szpinaku i o łyżce rozdrobnionego sera. Powtórz z każdym tortilla dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Umieścić wypełnione tortille ciasno w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Polać tortillami sosem i posypać pozostałym startym serem i pozostałym nadzieniem. Top z dollops kwaśnej śmietany i trochę sosu z zielonego pieprzu, w razie potrzeby.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.