Krewetki Clemenceau z " Treme

Krewetki Clemenceau z
Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Delmonico Chicken Clemenceau, Sukkotasz kreolski z ' Treme, oraz Płatki owsiane i świeże jagody z kremem Chantilly z ' Treme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Obierz krewetki i rozwal krewetki, upewniając się, że główki są przymocowane. Ułóż obrane krewetki w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia, przykryj folią i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Rozgrzej piekarnik do 177°. zetrzyj ziemniaki (ale nie obieraj), osusz i umieść je w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie, aby dobrze wymieszać i równomiernie pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Rozłóż je w jednej warstwie na dużej, obramowanej blasze do pieczenia. Rozsypać gałązki tymianku i rozgnieciony czosnek na wierzchu. Pieczeń do miękkości, 25 do 30 minut. (Ziemniaki mogą być wykonane do 1 dnia wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
6
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Podczas podgrzewania wody przygotuj kąpiel lodową, napełniając dużą miskę lodem do połowy, a następnie dodając wystarczającą ilość wody, aby pokryć lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Dodać groszek do wrzącej wody i blanszować tylko do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Odcedzić groszek i natychmiast zanurzyć je w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie i zachować ich kolor. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć je z łaźni lodowej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Za pomocą mikropłytki lub najmniejszych otworów na tarce pudełkowej drobno zetrzeć skórkę z cytryny. Odstaw na bok skórkę. Za pomocą ostrego noża do parkowania usuń skórki cytryn i wyrzuć. Nad małą miseczką, najwyższy cytryny przez delikatne cięcie między każdym segmentem, aby usunąć miąższ, pozwalając segmenty wpaść do miski podczas pracy. Wycisnąć skórki i miąższ na cytrynę, aby wydobyć pozostały sok, i wyrzucić Skórki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
MicroplaneMicroplane
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj zimne masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło się stopi i utworzy się w pełni emulgowany SOS. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
12
Jeśli ziemniaki zostały ugotowane z wyprzedzeniem, podgrzej je w piekarniku o temperaturze 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
13
Ugotowany groszek cukrowy umieścić w średnim rondelku z 2 łyżkami wody i podgrzać na średnim ogniu do nagrzania. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka 2 łyżki sosu maślanego na grochu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
14
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
15
Wyjmij tacę z krewetkami z lodówki. Podzielić olej rzepakowy pomiędzy 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu i podgrzać na średnim ogniu. (Alternatywnie można gotować krewetki w 1 patelni, ale w 2 partiach; ważne jest, aby uniknąć przeludnienia patelni.) Doprawić krewetki po obu stronach solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Dodaj krewetki do gorących patelni i przesmażyć, aż krewetki zaczynają się zmieniać nieprzezroczyste, 1 do 1 1/2 minuty. Włącz krewetki i kontynuować gotowanie tylko do gotowane przez, 1 do 1 1/2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
17
Ułóż ziemniaki i łyżkę groszku cukrowego na środku każdego z sześciu dużych talerzy, wraz z 3 lub 4 krewetkami. Wymieszać segmenty cytryny, skórka, i sok do sosu maślanego i łyżka sos nad i wokół krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
18
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn