Krewetki Clemenceau z " Treme

Krewetki Clemenceau z
Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Delmonico Chicken Clemenceau, Sukkotasz kreolski z ' Treme, oraz Płatki owsiane i świeże jagody z kremem Chantilly z ' Treme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Obierz krewetki i rozwal krewetki, upewniając się, że główki są przymocowane. Ułóż obrane krewetki w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia, przykryj folią i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Rozgrzej piekarnik do 177°. zetrzyj ziemniaki (ale nie obieraj), osusz i umieść je w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie, aby dobrze wymieszać i równomiernie pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
5
Rozłóż je w jednej warstwie na dużej, obramowanej blasze do pieczenia. Rozsypać gałązki tymianku i rozgnieciony czosnek na wierzchu. Pieczeń do miękkości, 25 do 30 minut. (Ziemniaki mogą być wykonane do 1 dnia wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Podczas podgrzewania wody przygotuj kąpiel lodową, napełniając dużą miskę lodem do połowy, a następnie dodając wystarczającą ilość wody, aby pokryć lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać groszek do wrzącej wody i blanszować tylko do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Odcedzić groszek i natychmiast zanurzyć je w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie i zachować ich kolor. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć je z łaźni lodowej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Za pomocą mikropłytki lub najmniejszych otworów na tarce pudełkowej drobno zetrzeć skórkę z cytryny. Odstaw na bok skórkę. Za pomocą ostrego noża do parkowania usuń skórki cytryn i wyrzuć. Nad małą miseczką, najwyższy cytryny przez delikatne cięcie między każdym segmentem, aby usunąć miąższ, pozwalając segmenty wpaść do miski podczas pracy. Wycisnąć skórki i miąższ na cytrynę, aby wydobyć pozostały sok, i wyrzucić Skórki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
MicroplaneMicroplane
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj zimne masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło się stopi i utworzy się w pełni emulgowany SOS. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
12
Jeśli ziemniaki zostały ugotowane z wyprzedzeniem, podgrzej je w piekarniku o temperaturze 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Ugotowany groszek cukrowy umieścić w średnim rondelku z 2 łyżkami wody i podgrzać na średnim ogniu do nagrzania. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka 2 łyżki sosu maślanego na grochu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
15
Wyjmij tacę z krewetkami z lodówki. Podzielić olej rzepakowy pomiędzy 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu i podgrzać na średnim ogniu. (Alternatywnie można gotować krewetki w 1 patelni, ale w 2 partiach; ważne jest, aby uniknąć przeludnienia patelni.) Doprawić krewetki po obu stronach solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodaj krewetki do gorących patelni i przesmażyć, aż krewetki zaczynają się zmieniać nieprzezroczyste, 1 do 1 1/2 minuty. Włącz krewetki i kontynuować gotowanie tylko do gotowane przez, 1 do 1 1/2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
17
Ułóż ziemniaki i łyżkę groszku cukrowego na środku każdego z sześciu dużych talerzy, wraz z 3 lub 4 krewetkami. Wymieszać segmenty cytryny, skórka, i sok do sosu maślanego i łyżka sos nad i wokół krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
18
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn