Krewetka Chrzanowa
Need a bez glutenu, bez nabiału, przyjazny dla fodmap i całe 30 dań głównych? Krewetki chrzanowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,46 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz chrzan, kliny cytrynowe, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Krewetki z Chrzanowymi kanapkami, Shrimp Po ' Boy z chrzanem Remoulade, oraz Krewetki z pieczonym dipem pieprzowo-chrzanowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać pastę pomidorową, chrzan, oliwę z oliwek, gorący sos, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku; dodać krewetki i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce od 30 minut do 1 godziny.
Posmaruj oprawioną blachę do pieczenia oliwą z oliwek.
Rozłożyć krewetki na blasze do pieczenia i smażyć aż po prostu gotowane przez, 4 do 8 minut (nie ma potrzeby, aby włączyć).
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinotem Grigio, Rieslingiem i Sauvignon Blanc. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Jean Biecher Pinot Gris z oceną 4.9 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Jean Biecher Pinot Gris]()
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obfite i mięsiste wino jest podtrzymywane przez wspaniałe napięcie, które nadaje winu pełną strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.Ave szlachetna, aksamitna faktura czasami z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris charakteryzuje się naturalną śmiałością, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Pinot Gris d ' Alsace z nutą ziemistego i zadymionego runa stanowi godne podziwu połączenie z smażonymi na patelni grzybami girolle, risotto z borowikami.