Krewetka biedaka
Krewetki biedaka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 318 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz tuńczyka, seler, Seashell makaron, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suflet biedaka, Królik biedaka, oraz Lazania biedaka.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron shell i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i spłukać zimną wodą.
W średniej misce, wymieszać tuńczyka, seler, zielona papryka, cebula i kremowy sos sałatkowy.
Makaron z muszelkami doprawić mieszanką tuńczyka.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.