Kreteńskie Turnusy: Skaltsounia
Kreteńskie obroty: Skaltsounia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka orzechów włoskich, masło, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Dakos Kreteński-Koukouvagia (Sowa), Kreteńskie Ciasto Mięsne-Kreatotourta, oraz Kritiko Boureki-Kreteński Bureki! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło, aż będzie lekkie. Ubić cukier i żółtka i dobrze zmiksować. Stopniowo dodawać mąkę, aż będzie gładka i miękka.
W razie potrzeby dodaj więcej mąki.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W misce śmietany razem feta, mascarpone, i jajka.
Dodać orzechy włoskie, skórkę pomarańczową, miętę i masło i dobrze zmiksować. Odstawić.
Rozwałkuj ciasto na mące i pokrój ciasto na 3-calowe rundy. Weź 1 łyżkę mieszanki i umieść ją w środku okręgu. Zwilż krawędzie i złóż na pół księżyca. Dobrze uszczelnić.
Przełożyć na blachę wyłożoną pergaminem.
Piec na złoty kolor, o 20 protokół. Gdy ostygnie, posypać cukrem pudrem i podawać.