Kreolskie Okłady Z Kurczaka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kreolskich zawijasów z kurczaka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1201 kalorii, 50g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, chili w proszku, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kreolskie Okłady Z Kurczaka, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Kurczak Po Kreolsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Make Guy ' s Flatbread (opcjonalnie).
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce z 2 łyżeczkami soli i 1 łyżeczką czarnego pieprzu.
W misce ubić majonez i 1 łyżkę rub. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. Wrzucić kurczaka z 3 łyżkami rub. Smażyć grilla; grillować kurczaka do oznaczonego, około 6 minut. Turn i grill aż gotowane przez, o 4 protokół.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Wytrzyj grill do czysta i umyj więcej oleju.
Połóż chleb na grillu, następnie posmaruj przyprawą majonezem i polej mozzarellą. Grill do dołu jest oznaczony, 1 do 2 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Kurczaka pokroić w kostkę i ułożyć na środku każdego kawałka chleba. Top z pomidorami, cebulą i sałatą.
Zwiń i owiń papierem pergaminowym lub folią w celu uszczelnienia.
Mąkę i sól wymieszać w średniej misce. Używając drewnianej łyżki, powoli mieszaj w 2 szklankach ciepłej wody, aż ciasto uformuje się. Lekko posmarować czystą deskę, następnie obrócić ciasto na nią i zagnieść do gładkości, około 10 minut.
Przenieść do czystej miski i przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym; odstawić na 20 minut.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Ciasto podzielić na 8 kulek. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj kulki na mące na szorstkie prostokąty 7 na 8 cali, o grubości około cala. Pracując partiami, gotuj ciasto na gorącej patelni, aż zaznaczone na dole, 1 do 2 minut. Flip i grill, aż zaznaczone na drugiej stronie. Ułóż płaski chleb i przykryj ręcznikiem kuchennym do 20 minut przed podaniem.