Kreolski makaron z serem

Kreolski makaron z serem może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, cebula, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 563 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Na małej patelni, gotować kiełbasę andouille na średnim ogniu, aż gotowe. Odstawić. Na tej samej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą i wymieszać do okruchów. Ostudzić, a następnie wymieszać z parmezanem. Odstawić.
W średnim rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła.
Podsmażyć cebulę i seler, aż będzie przezroczysty.
W tym samym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Ubij mąkę, aby uzyskać białą zasmażkę. Staraj się nie dopuścić do tego, aby zasmażka w ogóle była brązowa, powinna być biała.
Wymieszać z papryką i musztardą, a następnie wymieszać z mlekiem. Zagotować na średnim ogniu, następnie dodać ser Gruyere i Cheddar. Dusić, często mieszając, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9x13 w patelni, lub podobnej wielkości danie zapiekanki.
Do naczynia przełożyć ugotowany makaron i wrzucić kiełbasę andouille. Wymieszać z serem.
Posypać bułkę tartą i mieszaninę parmezanu równomiernie na wierzchu.
Piec przez 20 minut, lub aż skorupa zmieni kolor na złoty.