Kreolska czerwona fasola i ryż

Kreolska czerwona fasola i ryż
Kreolska czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka selera, kreolski przyprawy, kiełbasa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Smaczny kreolski ryż i fasola, oraz Zielona Fasola Kreolska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pick over fasola, umieścić w dużej misce, i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć o kilka cali. Fasolę moczyć przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Fasolę odcedzić, przenieść do dużego garnka do zupy i przykryć 3 litrami świeżej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wymieszaj zieloną paprykę, cebulę, seler, sól, czarny pieprz, przyprawę kreolską i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Przykryć garnek, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6
Wymieszać wędzoną kiełbasę z fasolą; gotować dodatkowe 45 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Około 30 minut przed podaniem, umieścić 2 szklanki wody i margaryny w rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Wymieszaj ryż, wróć do wrzenia i zmniejsz ogień do średnio-niskiego poziomu. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz została wchłonięta, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
10
Podawać czerwoną fasolę na gotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn