Kremy Matowe
Matowe kremy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 9%, to danie jest improwizowane. Podobne przepisy są Kremy Imbirowe, Kremy fiołkowe, oraz Kremy Budyniowe.
Instrukcje
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości. Ubić w melasie i jajku.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon i sól; stopniowo dodawaj do śmietany na przemian z wodą dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wlać do nasmarowanego 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 13-15 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
W małej misce połącz cukier cukierniczy, wanilinę i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Rozprowadzić na schłodzonych prętach.