Kremowy Wiosenny Makaron

Kremowy Wiosenny Makaron
Kremowy wiosenny makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 442 kalorie, 18g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, cebulę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Kurczak Spring Pasta Patelnia, Kremowy wiosenny makaron z grzybami Shiitake i groszkiem, oraz Kremowa Zupa Wiosenna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 3 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ułożyć rozdarty chleb w robocie kuchennym; przetworzyć, aż uformują się grube okruchy. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 1 ząbek czosnku na patelnię; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj bułkę tartą; smażyć 3 minuty lub aż złoty kolor i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
5
Wyjąć mieszaninę bułki tartej z patelni; wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Dodać szparagi i groszek do wrzącej wody; gotować przez 3 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
GrochGroch
7
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
8
Dodaj makaron do wrzącej wody; gotować 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
9
Odcedzić i ogrzać.
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać cebulę i pozostałe 2 ząbki czosnku; gotować przez 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
CebulaCebula
12
Umieścić mąkę w małej misce; stopniowo ubijać w bulionie z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać mieszaninę bulionu i mleka do patelni, stale mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
14
Wyjąć z ognia; dodać sery, sól i pieprz, mieszając, aż sery się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
15
Dodaj makaron, szparagi i groszek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MakaronyMakarony
GrochGroch
16
Posypać bułką tartą i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
EstragonEstragon
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn