Kremowy Wegetariański Gulasz Ziemniaczany
Creamy Veggie Potato gulasz może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 343 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 113 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz mielony pieprz, marchew, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa zupa ziemniaczano-warzywna, Kremowy gulasz ze słodkich ziemniaków i soczewicy, oraz Slow Cooker kremowy gulasz z kurczaka i ziemniaków.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu podgrzej wodę i wymieszaj ziemniaki, marchew i seler. Gotować 15 minut, lub do miękkości, ale firma.
Odcedzić i odstawić, zastrzegając płyn.
W dużym rondlu umieścić cebulę i masło. Na średnim ogniu, powoli gotować i mieszać 10 minut, lub aż cebula będą miękkie.
Wymieszać mąkę, sól, pieprz, paprykę i śmietanę.
Wymieszać w mieszaninie ziemniaków. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, dodając zarezerwowaną ciecz łyżką stołową na raz, aż mieszanina osiągnie pożądaną konsystencję.