Kremowy wegański Pasta Primaveran jest bezmleczne danie główne. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 416 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać do 2 hass awokado, liście bazylii, różyczki brokuły, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Orzechowo - kremowy wegański makaron Primavera z groszkiem i marchewką, Kremowy Vegan Primavera Pappardelle, oraz Kremowy Makaron Primavera.
Instrukcje
1
Gotować penne w dużym garnku z osolonej wrzącej wody, aż będzie miękka, o 10 minut (czas może się różnić z makaronu bezglutenowego-patrz pakiet razy). Około 5 minut przed ugotowaniem makaronu dodaj brokuły i marchew. Na około 2 minuty przed ugotowaniem makaronu dodaj cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Przepis Na Pizzocheri
Penne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ugotowany makaron i warzywa dobrze odcedzić i wrócić do garnka.Podczas gotowania makaronu, połączyć odsączone orzechy nerkowca, czosnek i bulion w blenderze lub robocie kuchennym. Proces aż do gładkiego i dobrze wymieszane.Obierz i pit awokado i dodać go do robota kuchennego wraz z szalotki, sok z cytryny, sól, i pieprz do smaku. Proces do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Na cieńszy sos, dodać trochę mleka migdałowego, w razie potrzeby. Aby uzyskać grubszy sos, dodaj dodatkowe awokado. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Suszony Pieprz Arbol
Orzechy Nerkowca
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj sos do garnka zawierającego odsączony ugotowany makaron i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj pomidory i posiekaną bazylię i wrzuć delikatnie, aby połączyć.