Kremowy tuńczyk Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką grzyby, marchewkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Kremowy Tuńczyk Primavera, Tuna Linguine Primavera, oraz Easy Tuna Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, mleko ciepła, gorąca woda, masło, niegotowany makaron i sos wymieszać (z pudełka pomocniczego tuńczyka), marchew i tuńczyk do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.