Kremowy Szpinak Puree Ziemniaczane Piec
Kremowy szpinak puree ziemniaczane piec może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.76 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 369 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, pieczone ziemniaki, maślany ser do smarowania czosnkiem i ziołami oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Puree Ziemniaczane Piec, Kremowy Puree Ziemniaczane Piec, oraz Puree Ziemniaczane Szpinak Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać; pokroić na 2-calowe kawałki. Przynieś ziemniaki, 2 łyżeczki. sól i woda do przykrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do miękkości.
Drenaż. Powrót ziemniaki do holenderskiego pieca, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub aż ziemniaki są suche.
Tłucz ziemniaki masą ziemniaczaną do pożądanej konsystencji. Wymieszać z ciepłą maślanką, ciepłym mlekiem, roztopionym masłem, pieprzem i 1 łyżeczką. sól, mieszając tylko do wymieszania.
Wymieszać ze szpinakiem, serem i orzechami pekan, i łyżką mieszaniny do lekko nasmarowanej 2 1/2-qt. naczynie do pieczenia lub 8 (10-oz .) ramekins.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.