Kremowy Sukkotash z boczkiem, tymiankiem i szczypiorkiem

Kremowy Succotash z boczkiem, tymiankiem i szczypiorkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz boczek, szczypiorek, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Kremowe młode ziemniaki z boczkiem i szczypiorkiem, Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce, oraz Dip z pieczonych buraków i koziego sera ze szczypiorkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć boczek na średnim ogniu w holenderskim piekarniku, aż będzie ostry, 7 do 8 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz.
Wylać wszystko, ale 2 Tbs. o kapiących bekonach.
Dodać cebulę; saute do miękkości, o 5 protokół.
Dodać fasolkę lima, 1/2 szklanki wody, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i nadal gotować, pokryte, aż częściowo gotowane, o 5 protokół.
Dodaj kukurydzę, śmietanę i tymianek; wróć na wolnym ogniu i ogrzej, aż warzywa będą w pełni ugotowane, a śmietana nie będzie pulować, o 5 minut dłużej. (Można w tym momencie schłodzić do 2 dni wcześniej.)
Gotowy do podania boczek i szczypiorek wymieszać z ciepłym sukkotem. Ten przepis podwaja się łatwo.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.