Kremowy stek szwajcarski
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Creamy Swiss Steak. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,98 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii , 32 g białka i 21 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny na Walentynki . Udaj się do sklepu i kup stek z polędwicy wołowej, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 8 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 52% . Schłodzona szwajcarska owsianka , grillowana kanapka z szynką i szwajcarską kanapką oraz szynka i szwajcarska panini z pieczarkami i jarmużem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym, zamykanym worku foliowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząśnij, aby ją pokryć.
Na dużej patelni zrumień wołowinę na maśle z obu stron.
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 3 qt.; na wierzchu położyć cebulę.
Wymieszaj zupę z wodą; zalej cebulę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.