Kremowy stek szwajcarski

Kremowy stek szwajcarski
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Creamy Swiss Steak. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,98 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii , 32 g białka i 21 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny na Walentynki . Udaj się do sklepu i kup stek z polędwicy wołowej, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 8 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 52% . Schłodzona szwajcarska owsianka , grillowana kanapka z szynką i szwajcarską kanapką oraz szynka i szwajcarska panini z pieczarkami i jarmużem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym, zamykanym worku foliowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 CalaSłodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząśnij, aby ją pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Na dużej patelni zrumień wołowinę na maśle z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 3 qt.; na wierzchu położyć cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Wymieszaj zupę z wodą; zalej cebulę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Małe Czerwone Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W Kostkę3 Małe Czerwone Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W Kostkę
6
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn