Kremowy Sos Z Awokado

Kremowy Sos Z Awokado
Kremowy sos awokado wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, ocet malinowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Dressing z awokado (aka guacamole Maślanka Dressing), Kremowy Sos Z Awokado, oraz Kremowy Sos Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć awokado na pół, usunąć dół i obrać. Miarka owoców do blendera lub miski robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać wszystkie pozostałe składniki i zmiksować do bardzo gładkiej, o 30 sekund. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku, do 3 dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn