Kremowy Sos Sałatkowy
Jeśli masz z grubsza 5 minut do spędzenia w kuchni kremowy sos sałatkowy może być niesamowity bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju canolan, octu jabłkowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 14%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Bezglutenowa Sałatka z ogórków z kremowym dressingiem do sałatek koperkowych, Sałatka z kremowym dressingiem, oraz Sałatka Z Kremowym Dressingiem.
Instrukcje
W słoiku z obcisłą pokrywką wymieszaj śmietanę, olej, ocet, cukier, sól i pieprz; dobrze wstrząśnij.
Podawać z sałatką. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Merryvale Carneros Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.