Kremowy Sos Pieprzowo-Bazyliowy

Kremowy Sos Pieprzowo-Bazyliowy
Kremowy sos pieprzowo-bazyliowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, serek, pieczona papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowy Makaron Z Bazylią I Czerwoną Papryką, Kremowy Makaron Z Bazylią I Czerwoną Papryką, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po uruchomieniu procesora upuść czosnek przez zsyp żywności; proces aż do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
2
Dodaj bazylii; proces 5 sekund, aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
3
Dodaj pozostałe składniki; proces do gładkiej.
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn