Kremowy Sos Pieczarkowy

Kremowy Sos Pieczarkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać kremowy sos grzybowy spróbować. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką pieprz, grzyby cremini, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kremowy Sos Pieczarkowy, Kremowy Sos Pieczarkowy Z Kurczaka, oraz Kremowy sos wątrobowo-grzybowy.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając rzadko, aż grzyby są lekko rumiane i miękkie, około 5 minut.Zmniejszyć ogień do średniej, posypać mąką i wymieszać, aby pokryć grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mąka jest lekko tosty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Dodać wino i wymieszać drewnianą łyżką, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować, aż wino jest całkowicie zmniejszona, o 30 sekund.Powoli wlać bulion lub bulion i ubijać, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i pokrywa tył łyżki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn