Kremowy Sos Pieczarkowy

Kremowy Sos Pieczarkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać kremowy sos grzybowy spróbować. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką pieprz, grzyby cremini, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kremowy Sos Pieczarkowy, Kremowy Sos Pieczarkowy Z Kurczaka, oraz Kremowy sos wątrobowo-grzybowy.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
2
Dodać grzyby i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając rzadko, aż grzyby są lekko rumiane i miękkie, około 5 minut.Zmniejszyć ogień do średniej, posypać mąką i wymieszać, aby pokryć grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mąka jest lekko tosty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Dodać wino i wymieszać drewnianą łyżką, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować, aż wino jest całkowicie zmniejszona, o 30 sekund.Powoli wlać bulion lub bulion i ubijać, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i pokrywa tył łyżki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Cienki-Cienki-
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn