Kremowy Sos Limonkowy

Kremowy Sos Limonkowy
Kremowy sos Limonkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 166 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tahini, czosnek w proszku, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Dressing Kolendro-Limonkowy, Kremowy Sos Kokosowo-Limonkowy, oraz Kremowy Dressing Limonkowo-Kolendrowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
* 1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
3
Uwaga: tofu jest wykonane z soi, co czyni go doskonałym źródłem białka i przeciwutleniaczy zwalczających raka. Szukaj marek wzbogaconych wapniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn