Kremowy Sos Grzybowo-Karczochowy

Kremowy Sos Grzybowo-Karczochowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj kremowego sosu Grzybowo-Karczochowego. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 53 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, ząbki czosnku, Serek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowy Sos Grzybowo-Karczochowy, Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, oraz Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym.

Instrukcje

1
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, cebula, i czosnek, i smażyć 5 do 7 minut lub do miękkości. Wymieszać rosół z kurczaka i twarogiem, i gotować, ciągle mieszając, 2 do 3 minut lub aż topi się serek. Wymieszaj z karczochami, sokiem z cytryny i czerwoną papryką. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 2 minuty lub aż mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
*1 (8-uncja) opakowanie 1/3 mniej tłuszczu ser śmietankowy może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn