Kremowy sos Chlebowo-cebulowy

Kremowy sos Chlebowo-cebulowy
Jeśli masz o 50 minut do spędzenia w kuchni, kremowy chleb i sos cebulowy może być ogromny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 13 fanów. Mieszanka kraty gałki muszkatołowej, mleko, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy sos Chlebowo-cebulowy, Kremowy Cebulowy Chleb Czosnkowy, oraz Warzywa z kremowym sosem Szczypiorkowo-cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na przykrytej, nieprzywierającej patelni delikatnie smażyć cebulę i liście laurowe na maśle przez 10 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj mleko i goździki i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Wyjąć zatokę i goździki, a następnie blitz w robocie kuchennym, aż będzie gładka. To będzie przechowywać przez 2 dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W ciągu dnia krem przelać na patelnię, dodać sos cebulowy, następnie dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać chleb i mieszać do miękkości, ale nadal tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
W razie potrzeby dodaj mleko do cienkiego. Doprawić i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn