Kremowy sos Chlebowo-cebulowy
Jeśli masz o 50 minut do spędzenia w kuchni, kremowy chleb i sos cebulowy może być ogromny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 13 fanów. Mieszanka kraty gałki muszkatołowej, mleko, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy sos Chlebowo-cebulowy, Kremowy Cebulowy Chleb Czosnkowy, oraz Warzywa z kremowym sosem Szczypiorkowo-cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na przykrytej, nieprzywierającej patelni delikatnie smażyć cebulę i liście laurowe na maśle przez 10 minut, aż będą miękkie.
Dodaj mleko i goździki i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć zatokę i goździki, a następnie blitz w robocie kuchennym, aż będzie gładka. To będzie przechowywać przez 2 dni w lodówce.
W ciągu dnia krem przelać na patelnię, dodać sos cebulowy, następnie dobrze wymieszać.
Dodać chleb i mieszać do miękkości, ale nadal tekstury.
W razie potrzeby dodaj mleko do cienkiego. Doprawić i podawać na ciepło.