Kremowy Sernik Tofu Cytrynowo-Limonkowy
Kremowy sernik z cytrynowo-limonkowym Tofu wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka butelkowanego twarogu cytrynowego, cukru granulowanego, skórki cytrynowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tofu Cytrynowe " Sernik, Kremowy Sernik Cytrynowy, oraz Kremowy Sernik Cytrynowy Batony Okruchowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze rzucając mieszaninę widelcem.
Posypać mieszaninę na dnie 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Aby przygotować nadzienie, umieść sery i tofu w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż mieszanina będzie gładka.
Dodaj 1 szklankę cukru granulowanego, mąkę i następne 5 składników( mąka przez białko jaja); proces do gładkiej, skrobanie boki miski procesora od czasu do czasu.
Wlać nadzienie do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 20 minut lub aż prawie zestaw.
Aby przygotować polewę, w małej misce umieść śmietanę, 1/2 szklanki cukru granulowanego, skórkę cytryny i wanilię; dobrze wymieszaj.
Rozłóż śmietanę na serniku i piecz dodatkowe 8 minut. Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Wyjąć z piekarnika. Schłodzić 20 minut na stojaku z drutu; przykryć i schłodzić 8 godzin.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny i limonki.