Kremowy Pudding ryżowy z bulionowym kompot jagodowym
Kremowy Pudding ryżowy z Boozy Berry kompot może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z pomidorów w puszkach ma 20 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać Puchar wina, puchar jagody, ¾ szklanki ryżu budyniowego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń Ryżowy Goji Berry, Kokosowy Pudding ryżowy z sosem jagodowym, oraz Boozy Berry Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw zrób kompot z jagód.
Wlać wino, cukier i cynamon do małego garnka i podgrzewać delikatnie, aż cukier się rozpuści.
Dodać jagody (rezerwuję kilka, aby pop na wierzchu kompot przed podaniem) i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż jagody będą miękkie. Łyżka jagody do miski i kontynuować gotowanie wina, aż zmniejszy się o połowę.
Niech ostygnie trochę, a następnie wyjąć laskę cynamonu i wlać jagody z powrotem.
Podczas gdy jagody gotują się, zacznij od puddingu ryżowego.
Na dużą patelnię wlać ryż wraz z mlekiem i cukrem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż ryż będzie kremowy i miękki. Powinno to zająć około 10-15 minut. Upewnij się, że mieszasz go regularnie, aby się nie przyklejał. Wymieszać wanilią.
Podawać kremowy ryż w miseczkach i top z kompot jagodowy.
Podziwiaj radosny budyń, który właśnie zrobiłeś. Zjedz trochę i wróć na chwilę.